dimecres, 13 de juliol del 2011

IX TROBADA DE CENTRES OBERTS DE LES TERRES DE L'EBRE. Deltebre, 23 de juny de 2011












El passat dijous 23 de juny va tenir lloc a Deltebre la IX Trobada de Centres Oberts de les Terres de l'Ebre, organitzada per:
. Centre Obert de Sant Carles de la Ràpita
. El Castell d'Amposta
. L'Oliveta de Santa Bàrbara
. Lúdik d'Ulldecona
. Xirinxina de Roquetes
. Sant Francesc de Tortosa
. Delta-Xic de Deltebre
. Sarabastall de Deltebre
Amb la col.laboració dels respectius ajuntaments, els Serveis Territorials de Benestar Social i Família de les Terres de l'Ebre i el Col.legi d'Educadores i Educadors Socials de Catalunya, CEESC, vam poder oferir a tots els infants participants, una jornada plena d'activitats de caire lúdic.

Vàrem començar al matí amb la recepció de benvinguda a l'Ajuntament de Deltebre, amb la presència, entre altres, de: Manolita Cid, directora dels Serveis Territorials i Sònia Bertomeu, regidora de Serveis Socials de l'Ajuntament de Deltebre.
Després d'obsequiar a tots els participants amb un barret identificatiu de la Trobada, ens vam desplaçar a Riumar, concretament a Planet Delta. Un cop allí, infants, educadors i educadores i monitors i monitores, ens vam separar en cinc grups diferents per començar les activitats programades: tir amb arc, jocs tradicionals, Kayacs, perxar i Món Arena Park.

Tots els xiquets i xiquetes van passar pels cinc espais. El matí va ser suficient per fer tres de les activitats i, després del dinar i l'estona de joc lliure al migdia, continuar a la tarda amb les dues pendents.

La diada, en la qual vam participar un total de 136 infants i 21 educadors/es i monitors/es, va acabar a les 17 hores.

Pensem que tothom es va emportar un bon record d'aquest dia, a més d'alguna cremada solar i molta sorra. Fem una valoració positiva en tots els sentits, no va haver-hi cap incidència remarcable i el desenvolupament de les activitats va ser el correcte. Donem les gràcies des d'aquí als responsables de Planet Delta per la seva atenció i paciència.

Ens retrobem l'any proper en una nova edició, aquest cop a la capital del Montsià, Amposta.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada