dimecres, 25 de juny del 2014

12a TROBADA DE CENTRES OBERTS A ULLDECONA

Aquest dissabte 21 de Juny de 10.00h fins les 16.00h es va realitzar a Ulldecona la 12aTrobada de Centres Oberts de les Terres de l'Ebre a Ulldecona amb la participació de 9 Centres Oberts de les nostres Terres i amb un total de 200 nens/es de les nostres Terres.
Aquesta Trobada va ser inaugurada per l'Alcaldessa d'Ulldecona (Núria Balagué Raga), la Regidora d'Infància (Fani Bordes Sansano) i la Delegada del departamnet de Benestar i Família (Manolita Cid).
Amb la temàtica dels Jocs Olímpics els nens/es van realitzar durant el matí diverses activitats esportives com són: Tennis Taula , Tennis, Escacs, Volei,Tir amb arc, Bàsquet,Hoquei i Jocs d'habilitats. Un cop es van acabar les activitats físiques ens vam donar un bany a la piscina de la població per refrescar-mos.
Un cop vam acbar vam dinar tots junts i desprès es va fer l'actuació del Mag Jordi que va fer les delicies dels més petits.
Donar les gràcies a l'Escola Ramón y Cajal, a l'Institut Manuel Sales i Ferré , a tots els dinamitzadors/es del Pla Català de l'esport, al Club Joventut i a tots/es els voluntaris/es que ens va ajudar a realitzar la 12a Trobada de Centres Oberts a Ulldecona.GRUP DE TREBALL CENTRES OBERTS TERRES DE L'EBRE

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada