dijous, 24 de setembre del 2015

XIII TROBADA DE CENTRES OBERTS DE LES TERRES DE L'EBRE A SANTA BÀRBARA

GRUP DE TREBALL CENTRES OBERTS TERRES DE L'EBRE

El dia 20 de juny es va realitzar la XIII Trobada de Centres, una activitat que realitzem tots els Centres Oberts de les Terres de l’Ebre, essent la tercera vegada que s’ha realitzat a Santa Bàrbara. L’Oliveta ha acollit nens i nenes d’Amposta, Tortosa, Roquetes, Ulldecona, Sant Carles de la Ràpita i Deltebre. Han estat 230 nens amb els seus respectius educadors.

El dia va començar a l’Estadi Municipal amb l’arribada dels diferents busos que van recollir als infants pels diferents pobles i l’acte va comptar amb l’alcalde i la regidora de Serveis Socials Santa Bàrbara, el regidor de Serveis Socials de Sant Carles de la Ràpita, la presidenta de l’Àrea d’Atenció a les Persones del Consell Comarcal del Montsià, la directora dels Serveis Territorials de Benestar Social i Família de les Terres de l’Ebre i la coordinadora de Serveis Personals del Consell Comarcal de Montsià. Després de donar per inaugurada la trobada, els nens van poder gaudir d’una activitat de masterchef on, per grupets, van haver de cuinar 3 plats i on un jurat confeccionat per restauradors de la localitat van provar i van treure 4 grups guanyadors de diferents localitats, aquestos, van haver de fer confeccionar un plat amb 4 aliments que hi havien dins d'una caixa misteriosa.
Després de dinar, per centres, vam jugar al joc de furor, els xiquets van poder cantar i ballar donant així per acabat el dia. Aquesta és ja una activitat consolidada, on els organitzadors i els municipis encarregats d'organitzar-la li posen un gran èmfasi perquè tot surti rodo, i els nens i nenes s'ho passin bé.
A hores d'ara, ja donat el relleu a la ciutat de Tortosa que al 2016 serà l'encarregada d'acollir als xiquets i xiquetes dels diferents municipis.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada